Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffTyler Date: Jul 29, 2007 5:57pm
Forum: etree Subject: Re: Need help getting a show going

Hmm, the derive from the first time shouldn't still be going (1.8 days later). I also cannot seem to get rid of that 'running' derive task. something might have gotten funky with it. we'll see if we can't kick start it going again. thanks for your patience.

tyler

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: fuzn Date: Jul 29, 2007 6:43pm
Forum: etree Subject: Re: Need help getting a show going

Awesome. Thanks! I am still getting the hang of this.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffTyler Date: Jul 29, 2007 7:30pm
Forum: etree Subject: Re: Need help getting a show going

For your upload, did you follow these instructions on the front LMA page?

http://www.archive.org/iathreads/uploaded-files/Brad_Leblanc-Uploading_to_LMA.pdf

if so, did you have any problems that you felt the instructions should have more described in more detail?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: fuzn Date: Jul 29, 2007 8:42pm
Forum: etree Subject: Re: Need help getting a show going

Looks like it is working. Thanks!

As far as the walkthrough, it was great to me! I really had no problem with following it.

The only problem was just me screwing up and my ftp program not finishing the files. :\